ROYALTYBOLT O-pentue odotettavissa toukokuun lopulle

Vici siemennettiin 23.3. ReproVetissä. Rion sperma oli sulatuksen jälkeen aivan huippulaatuista, liikkuvuus oli yli 80 % edelleen huolimatta yli 10 -vuoden pakkasessa olosta! Siemennys meni hienosti, Vici oli koko prosessin ajan rauhallinen ja rento ja eläinlääkäri Lena Lindh sanoi, että eipä juuri paremmin voisi asiat olla; sperma on hyvälaatuista, juoksu juuri oikeassa vaiheessa ja Vici kaikinpuolin terve ja rauhallinen. Nyt peukut pystyyn, että nappaa!

Tässä Rion sperma siirretään OpVetiltä tankissa ReproVettiin. 

Siemennyksen jälkeen pidetään narttua hetki aloillaan takaisinvirtauksen estämiseksi. Kaikki meni hienosti!

 

Kävimme Vicin kanssa ultrassa 14.4. ja raskauspäiviä takana nyt siis 22 vrk. Ja kyllä – Vici odottaa pentuja! Ultrassa näkyi monta uutta amstaffinalkua. Nyt otamme rauhassa ja toivomme, että loppuaika menee hienosti ja pian pentulaatikossa köllöttelee monta kaunista tulevaa Royaltybolt -tähteä. 

 

 

Tiineysröntgen kuvissa kävimme 16.5. , jolloin tiineysvuorokausia oli 60. Kylläpä yllätyttiin kaikki, kun kuvassa näkyi monta, monta pentua! Laskuissa päästiin 11 pentuun!

Nyt odotellaan vielä muutama päivä ja pidetään peukkuja, että synnytys menee yhtä hyvin kuin Vicin aiemmatkin.