MÄNTSÄLÄ 9.7.2022

Mäntsälän näyttelyssä meillä oli mukana uroksista Royaltybolt Mighty Fine “Seppo”, Royaltybolt Especially For Me “Einari” ja nartuista Royaltybolt Now Let´s Party With Diamonds “Sanelma” ja Royaltybolt Made Of Diamonds “Mama”. Muutama “tulostavoitekin” päivälle oli: Sepolta puuttui viimeinen SERTi ja Einarilta myös, Veteraani sellainen. 

Päivän päätös oli upea; Seppo voitti AVO-luokan ja sai SERTinsä muutaman varaSERTin jälkeen ja tuli näin Suomen Muotovalioksi upealla arvostelulla. Myös Einari sai veteraaniSERTin ja sai yhden uuden tittelin pitkään rivistöönsä: Veteraani Muotovalio. Sijoitukset lopulta Einari PU2 ja Seppo PU4. 

Narttujen puolella Sanelma oli hieman liian vahva tuomarina toimineen Saija Juutilaisen makuun ja voitti oman luokkansa EH1. Sen sijaan Mama sai upean arvostelun, voitti ensin valioluokan ja oli lopulta PN1! Kisaamassa oli monta kaunista ja erittäin menestyneitä narttuja.