12.-13.3. 2022 LATVIA 2 x KV -näyttely

Latviassa Riikassa järjestettiin kaksi KV -näyttelyä, ja sinne lähdimme samalla tyttöporukalla kuin viime viikonloppuna Liettuassa eli matkaan lähtivät Royaltybolt Made Of Diamonds “Mama” ja Royaltybolt Now Let´s Party With Diamonds “Sanelma”. Riikassakin oli kehissä paljon amstaffeja, kokonaista 28 koiraa. Näistä iso osa oli Suomesta ja Ruotsista. 

Lauantaina tuomarina oli Olga Sinko-Kupriyanova Sloveniasta. Sanelmalla oli kehässä vauhti päällä ja valitettavasti liikkeiden esittäminen jäi lähinnä pukkilaukaksi, tuloksena silti hienosti 2. sija. Tuomari kommentoi meille, että Sanelma oli hänen mielestään luokan kaunein, mutta valitettavasti liian vauhdikas esiintyminen pudotti meidät toiseksi. 

Sitten olikin Maman vuoro. Mama esiintyi tapansa mukaan upeasti ja tuloksena olikin luokan voitto. Paras narttu kehässä meidät valittiin ensimmäisenä jatkoon ja itku meinasi tulla, kun tuomari osoitti meille 1. paikkaa ja tuloksena siis paras narttu 1! Taakse jäivät mm. 6 valioluokan kaunista narttua! ROP/VSP -kehässä meidän kilpakumppanina oli Cecilia Benjaminsonin hieno valio uros. Usean juoksukierroksen jälkeen tuomari ojensi meille ROP-ruusuketta ja kertoi Maman olevan kerta kaikkiaan upeasti liikkuva koira! 

Pitkän päivän huipentumana pääsimme siis mukaan isoon kehään terrieriryhmään ja suureksi yllätyksekseni tuomari valikoi meidät kuuden parhaan joukkoon. Siellä sitten Maman kanssa jännitimme upeiden kauniisti trimmattujen koirien joukossa ja kuinka ollakaan – sijoitumme neljänneksi! Siis ryhmäsijoitus isossa KV-näyttelyssä alle kaksi vuotiaan Maman kanssa! Kuinka ylpeä olinkaan Mamasta, joka otti kaiken ilon irti kehässä!

Sunnuntaina tuomarina oli Virosta Marko Lepasaar. Tällä kertaa Sanelma oli eilistä huomattavasti rauhallisempi ja nappasi ykköspaikan junioriluokassa, kuten myös Mama nuortenluokassa. Niinpä parasnarttukehään sain avukseni Jounin, joka hienosti handlasi Sanelman kuuden parhaan nartun joukkoon. Tiukassa kilpailussa Mama voitti jälleen PN1 sekä sai CACIBin ja CACn. 

       

12.3. Latvia Riika, tuomari: Olga Sinko-Kupriyanova

🏆 Royaltybolt Made Of Diamonds, ROP RYP4 CACIB CAC

🏆 Royaltybolt Now Let’s Party With Diamonds, JUN2
 
13.3. Latvia Riika, tuomari: Marko Lepasaar
🏆 Royaltybolt Made Of Diamonds, VSP CACIB CAC
🏆 Royaltybolt Now Let’s Party With Diamonds, JUN1 JCAC