SUUNNITELMISSA O-PENTUE 2022

Royaltybolt O-pentue on suunnitteilla alkuvuodesta 2022. Vicin juoksua odotellaan vielä 🙂

Isänä pentueessa on Alpine´s Rio Grande – uros, joka tuskin esittelyjä kaipaa. Rio asui luonani lähes puoli vuotta vuonna 2010 sen ollessa meillä jalostuslainassa. Opin silloin tuntemaan Rion mukavan ja sopeutuvan luonteen. Riosta tuli myös Royaltybolt C -pentueen isä.

          

Emänä O -pentueessa on kotonani asuva Victory Am Staff Victoria Of Fianna – Vici. Vici on syntynyt Italiassa ja se muutti meille reilun vuoden ikäisenä. Vici on energinen ja iloinen narttu, joka tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Se on myös erinomainen emä,  ja siksi se valikoitui tämän tulevan pentueen emäksi. Vici on myös Suomen Amerikanstaffordshirenterrieri yhdistyksen vuoden 2021 paras pentu eli Royaltybolt Now Let´s Party With Diamonds ” Sanelman” emä. Vicin edellisen pentueen terveystulokset ovat huikean hienot: kuudesta pennusta viisi on tutkittu ja tulokset ovat seuraavat: lonkat -AA, 3 x BB ja CC, kyynäreet – 5 x 00.

 

Odotamme Vicin ja Rion pennuista rodunomaisia, iloisia ja energisiä brindlejä amstaffin alkuja. 

Jos kiinnostuit tulevista pennuista, ota rohkeasti yhteyttä, ensin suosittelen sähköpostiviestiä. Varaudu kertomaan itsestäsi paljon, mm. koirahistoriasi, miksi haluaisit amstaffin ja miksi kiinnostuit juuri tästä pentueesta jne. Kyselen kaikenlaista asumiseen ja perheeseesi liittyen, joten älä hämmästy. 

 

O -pentueessa on linjaus 3-3 R-U Popeye ja 2-4 Alpine´s Jamaice Me Crazy.

Sukutaulu löytyy tästä.